Idag har jag hittat ett spel från England som känns mycket spelvärt. Det är ett av seriens starkaste hemmalag som tar emot seriens sämsta lag och segerchansen för hemmalaget ska vara mycket bra!


Huddersfield – Tranmere
Mitt tips: Huddersfield vinner med 2 mål eller fler
Odds: 2.20 @ 888sport
Insats: 7/10
Spelstopp: 20.45

Hemmastyrka, Huddersfield är tillsammans med två andra lag seriens bästa hemmalag med 23 inspelade poäng på 9 matcher. Man har ännu inte förlorat någon match på hemmaplan och man har 5 raka segrar på hemmaplan nu. Målskillnaden på dessa 5 matcher är förkrossande 22-2 och det trots att man förra matchen låg under med 0-1 men lyckades sedan vända matchen till en 2-1 seger i andra halvlek.

Man ställs nu mot seriens näst sämsta bortalag och då ska man ha god chans till storseger. Tranmere ligger sist i League One och det beror mycket på lagets usla spel på bortaplan. 1 seger och 8 förluster på de 9 bortamatcher man spelat i år talar sitt tydliga språk. Dessutom har man en pinsam målskillnad på 3-20 på dessa 9 matcher. Det lär inte bli lätt att möta ett av seriens starkaste hemmalag med den usla statistiken.

Målform,
Huddersfield öser in mål för tillfället och det talar mycket för mitt spel. Man har som ni kan se ovan gjort hela 22 mål på de 5 senaste hemmamatcherna medan man bara släppt in 2 mål. Det är riktigt starkt av Huddersfield. 28-4 i målskillnad på hemmaplan ger snittet 3 mål per match för Huddersfield.

Tranmere har betydligt sämre målform då man bara mäktat med 3 mål framåt på de 9 bortamatcher man spelat. Man har släppt in 20 bakåt och det ger snittet ca 2 baklänges mål per bortamatch och som ni förstår så ser det mycket ljust ut för det här spelet.