Idag hämtar jag mitt spel från Tjeckien. Vi får ett generöst odds på det ena laget och jag tvekar inte att lira!

Slavia Prag – Viktoria Plzen
Mitt tips: 2
Odds: 2.55 @ Stanjames
Insats: 7/10
Spelstopp: 19.30

Slavia Prag har varit ett misslyckande den här säsongen och med endast 2 segrar på 9 matcher så placerar man sig på en 12e plats i tabellen. Idag ställs man mot seriens för tillfället bästa lag Viktoria Plzen. Plzen leder serien efter 10 omgångar då man har vunnit 9 matcher av dessa plus spelat oavgjort i den sista. Lägg därtill en fin målskillnad på 28-7. Slavia prag har det värre då man har 2-4-4 som resultatrad och 10-15 i målskillnad.

Formen skiljer lagen åt en hel del. Slavia Prag har 0-4-2 som formrad på de 6 senaste matcherna medan Viktoria Plzen har fina 9 raka segrar bakom sig!! För er som oroar er för att Plzen spelar på bortaplan så kan jag lugna er med att Slavia Prag har 3 raka hemmamatcher utan seger, man har förlorat 2 av de 3 senaste matcherna på hemmaplan mot lag som är betydligt sämre än Plzen. Plzen i sin tur har 5 raka segrar på bortaplan mot lag som ligger före Slavia Prag i tabellen.

Viktoria har seriens bästa offensiv och idag ställs man mot seriens näst sämsta defensiv. Man är urstarka på bortaplan medan Slavia Prag är helt ur form. Plzen spelar med ett härligt självfötroende medan stackars Slavia Prag har det tungt för tillfället. Det här känns som ett mycket bra spel till fina 2.55!