Ahlafors IF - Utsiktens BK

Spelstopp: 18.55

Mitt tips: 2

Botten mot toppen, 11an mot 2an i tabellen i denna divison 2 match från Västra Götaland. Utsikten går som tåget i tabellen och ligger bara 3 poäng bakom ettan. Man har bara en förlust och 8 segrar på sina 9 senaste matcher och en smått otrolig målskillnad på 29-4. Man vet hur man vinner om man säger så. På bortaplan har man tagit 4 segrar och har 2 förluster vilket är okej då man är näst bästa bortalaget i serien efter serieettan. Bortaformen är okej, man hade 3 raka segrar och 14-0 i målskillnad inför borta mötet med Gunnilse senast då man förlorade med 3-1.

Ahlafors har det betydligt tuffare och är näst sämst i serien, bara slagpåsen i serien Asmundstorp ligger bakom dom. Man hara bara mäktat med en seger på sina 6 senaste matcher, resten är förluster. På dessa 6 matcher har man bara gjort 3 mål medan man släppt in 11 mål. Man har tre raka förluster på hemmaplan mot lag mycket sämre än Utsikten. Man har väldigt svårt att göra mål på hemmaplan och man har 4-8 i målskillnad på 6 matcher vilket inte är bra om man ska klara sig kvar i serien.

Lagen möttes den 12 juni på Utsiktens hemmaplan och där vann utsikten med 2-1.

För mig känns det som att allt talar för en bortaseger för Utsikten som fortsätter sin jakt på uppflyttning till ettan. Tvåan på matchen betalar bra på de flesta bettingsajter.