Efter att ha gjort mål i 16 raka matcher så lyckades Blackpool inte få hål på Sheffield W igår och därför sprack underspelet då matchen slutade 2-0. Nya tag idag då vi har ett bjudodds på Premier Leagues för tillfället bästa lag.


Aston Villa – Manchester United
Mitt tips: 2
Odds: 1.92 @ Betsson
Insats: 5/10
Spelstopp: 20.45

Aston Villa har stora bekymmer med målskyttet för tillfället. I Premier League så har man gått mållösa från 5 av de 6 senaste matcherna och det är inte särskilt bra för ett lag som är med och slåss om Champions League platserna. Jag måste dock tillägga att Villa har hållt nollan i de 4 senaste matcherna och då har man ändå mött lag som Tottenham och Arsenal. I senaste matchen mötte man just Tottenham och då gjorde Aston Villa en genomusel insats i mina ögon. Visst man klarade 0-0 borta mot Tottenham men det var med nöd och näppe. Hade man inte haft en storspelande Brad Friedel i målet så hade Tottenham vunnit utan problem. Nu möter man ett lag som är ett par klasser starkare än Tottenham och då blir det genast svårare att ta poäng. Speciellt om man inte klarar göra mål, för det klarar United utan problem!

Manchester United blir jag bara mer och mer imponerad av. Man är uppe i fyra raka segrar i ligaspelet och man har fantastiska målskillnaden 15-1. Senaste bortamatchen man spelade var mot topplaget Arsenal och United bokstavligt talat spelade ut Arsenal på deras hemmaplan. Man lekte med dem och skapade massor av chanser. Slutresultatet skrevs till 1-3 men det kunde ha blivit större siffror för United som strålar av självfötroende för tillfället.  

Manchester United har flera storspelare i fantastiskt bra form. Rooney öser in mål för tillfället och 7 mål på 4 matcher är riktigt bra! Nani strålar av självfötroende och han tar sig förbi de flesta spelarna i Premier League för tillfället ute på sin kant. Inläggen håller dessutom världsklass! Van Der Sar är tillbaka i målet och ingjuter en viss lugn i försvarsspelet hos United. Lägg därtill en massa andra världsspelare runt om dessa spelarna så har ni Manchester United. Hur ska stackars Aston Villa försvara sig mot ett sådant lag i högform? När inte ett hemmastarkt lag som Arsenal klarar det så tror jag knappast Aston Villa klarar det. När man får 1.92 i odds på ett lag som Manchester United så är det bara att hugga!

Rent historiskt sett så har Manchester United ett rejält övertag på Aston Villa på bortaplan. Lagen har sedan 1996 mött varandra 15 gånger och det har slutat med 11 segrar för United och 4 matcher har slutat oavgjort. Rejält plus för Manchester United som verkar ha lätt för Aston Villa på bortaplan.

Aston Villa saknar Harewood och Reo-Cooker sedan tidigare och nu står det klart att även Warnock missar dagens match. Ett litet avbräck då Warnock haft stor betydelse för Villas defensiv den här säsongen. Noterbart är även att Heskey linkade av matchen skadad i förra omgången för Aston Villa. Han är tveksam till start idag.

Manchester United saknar Ferdinand som är avstängd. Hargreaves och O’Shea är båda skadade och missar dagens match. Nemanja Vidic är tveksam till spel. United har klarat sig väldigt bra utan dessa spelarna den senaste tiden och jag ser inga bekymmer i varför dom inte skulle klara det igen.