Magiska pengar LysandebingoKampanjsidan på Lysande Bingo är alltid full av spännande erbjudanden, tävlingar och liknande. Nu har sidan kompletterats med en löpande kampanj som kallas ”Magiska pengar”.

Magiska pengar spelas varje kväll exakt kl. 22:30 och alla spelare som har gjort en insättning under dagen har chansen att vinna 300 kr i kontanter i en helt gratis bingoomgång. Det är bara att logga in strax före kl. 22:30 i bingorummet Magiska pengar för att ta chansen att lägga beslag på vinsterna.

Andra kampanjer att kika på

Lysande Bingo har även ett par andra löpande kampanjer som kan vara intressanta att kika lite närmare på. Här är två exempel.

  • Kvällens Trippel: Spela på Lysande Bingo mellan kl. 20-22 varje kväll för chansen att lägga beslag på en av tre garanterade jackpottvinster på 250 kr.
  • Fredagsparty: Spela i bingorummet Fredagsparty! mellan kl. 20-22 varje fredag för att ha chansen att spela hem 2500 kr i en garanterad jackpott.

50 kr gratis vid sign-up

Om du inte har ett spelkonto på Lysande Bingo kan du ta del av ett mycket trevligt välkomsterbjudande genom oss här på Spela Spel. För det första får du faktiskt 50 kr i en gratisbonus när du registrerar dig. Därefter får du hela 400 kr extra om du sätter in 100 kr.