magicportalsNu har Magic Portals anlänt till Mr Green Casino. Magic Portals är en ny femhjulig slot från NetEntertainment (NetEnt) där hjul ett och hjul fem har en portal i mittenpositionen.

Både vildfunktionen och utdelning av free spins är beroende av att rätt symboler hamnar i dessa portaler, vilket ger spelet en annorlunda tvist och gör att det skiljer sig från mängden.

Som du säkert redan gissat är magi, trollkonster och okända världar temat för Magic Portals, och hjulen pryds följaktligen av olika magiker. Här finns även mäktiga djur, som ugglor, drakar och vargar.

Magic Portals finns tillgänglig för spel hos Mr Green, där det just nu även pågår en kampanj som gör att du kan skaffa dig free spins på Jack Hammer genom att göra en insättning idag.

En insättning på 100 – 290 kronor ger dig 10 free spins
En insättning på 300 – 490 kronor ger dig 30 free spins
En insättning på 500 kronor eller mer ger dig 50 freespins

Jack Hammer är den slot som har free spins att dela ut fredagen den 23 augusti. För lördagen den 24 augusti och söndagen den 25 augusti kommer det att vara andra populära spel som har free spins att dela ut. Gör ett besök hos Mr Green för att se vad som gäller just nu!