Betsafe sportkampanjBetsafe sparkade redan i mitten av november igång både en casinokalender och en pokerkalender. Nu är det dags för sportboken att uppmärksammas. I en kampanj som pågår fram till och med den 27 december ligger fyra kontantpriser på 100 000 kr samt ett VIP-paket till fotbolls-EM i Frankrike i sommar i potten. Låter kampanjen intressant? Läs vidare för att få reda på alla detaljer.

100 000 kr till en vinnare varje vecka

Varje vecka under kampanjperioden kommer en vinnare att gå hem med 100 000 kr i kontanter. Vinnaren väljs slumpmässigt ut bland alla de som har klarat kvalificeringskravet. Finalpriset, som är ett resepaket med extra allt för två personer till EM 2016, lottas ut den 30 december.

Kampanjveckorna är följande:
30 nov – 6 dec med dragning den 7 dec
7 – 13 dec med dragning den 14 dec
14 – 20 dec med dragning den 21 dec
21- 27 dec med dragning den 28 dec

En kupong räcker

Kampanjen bygger på ett mer ”rättvist” koncept i och med att varje spelare kan säkra maximalt en lott per vecka. Det innebär att de spelare som har mest i kassan inte automatiskt får störst vinstchanser. För att delta i en veckodragning ska du först anmäla dig (måste göras på nytt för varje ny vecka). Sedan gäller det att du placerar ett spel i sportboken. Kraven är följande:

  • Endast singelspel räknas
  • Minsta insats är 250 kr
  • Lägsta odds är 1.50.