Bridesmaids spelaspelBridesmaids, komedin med bland andra Kristen Wiig, Rose Byrne och Maya Rudolph i huvudrollerna, är en klassiker bland ”chickflicks”. Hur många miljoner som har garvat åt den blivande bruden Lillian och hennes galna vänner sedan premiären 2011 vågar man knappt tänka på.

Många populära filmer blir förr eller senare slots. Några exempel är Scarface, Jurassic Park och Terminator 2. För några veckor sedan landade en slot med tema på filmen Bridesmaids. Microgaming är speltillverkaren bakom spelet och det är en fullt licensierad historia med en mängd klipp från filmen.

Snurra och vinn lyx med Betspin

De flesta högprofilerade slots från Microgaming lanseras med en nätverkskampanj och för Bridesmaids har Microgaming erbjudit sina partnercasinon, däribland Betspin, att låta sina spelare delta i en utlottning av priser av det lyxigare slaget. Det finns totalt fem prispaket i potten och vinnarna får välja mellan två alternativ.

Resecheck/Prylpaket från Apple (värde 20 000 kr)
Macbook Air/Designerväska (värde 10 000 kr)
iPhone 6/Presentkort på spa (värde 7000 kr)
iPad 3 Mini/Presentkort på Tiffany’s (värde 7000 kr)
Högtalare bluetooth/Resväska (värde 2000 kr)

Att delta i kampanjen kunde inte vara enklare. Spela för 500 kr eller mer på Bridesmaids för att komma med! Varje multipel räknas, så om du till exempel spelar för totalt 3000 kr under kampanjperioden har du sex lotter i dragningen.