Unibets ambassadör Glenn Hysén kommer att delta i Radio 1:s sportprogram Sportvärlden varje torsdagskväll under en tid framöver. Första sändningen ägde rum torsdagen den 7 juni och då var ämnet helt fritt så att sportintresserade runt om i Sverige kunde ringa in och tjöta lite med Glenn.

”Det här är ett radioprogram i min smak där åsikter uppskattas. Jag hörde att de inte hade någon växel heller och att riktiga stollar kan ringa in. Det är ju hur bra som helst. Alla får komma till tals”, säger Glenn Hysén.

Programmet Sportvärlden sänds i Radio 1 klockan 18:00-19:00 varje torsdag. Frekvensen är 101,9.

Du kan dessutom lyssna på programmet direkt eller i efterhand genom att gå till www.radio1.se. På så sätt behöver du aldrig missa ett enda program med Glenn Hysén!

”I Sportvärlden handlar det om att sticka ut och ha en åsikt. Med Glenn Hysén i programmet kommer vi definitivt att ha åsikter högt och lågt. Glenn Hysén är en dröm i radion”, säger Stefan Halvardsson, programchef för Radio1.

Sportvärlden, med Johan Kindmark som programledare, är ett samarbete mellan MTG Radios och Unibet och ingår i Unibets satsning på att nå ut till spelarna och inkludera dem i verksamheten. Redan idag finns till exempel Glenn Hysén tillgänglig på Twitter (36 000+ följare) och Facebook (13 000+ fans).

”Det här upplägget passar alla parter. MTG Radio får ännu en stark profil och vi får ett eget sportprogram. Vi är ett spelbolag av spelare för spelare och med radioprogrammet kommer vi komma närmare våra kunder och sport- och spelintresserade svenskar”, säger Jonas Nilsson, pr-chef på Unibet.