Lysande BingoLysande Bingo är namnet på en ny svensk bingosajt som öppnade den 18 mars. Sajten är visserligen helt ny, men det är inte så att teamet bakom sajten är duvungar direkt. Det är Dazzletag Entertainment Ltd., som bland annat driver Bingo Cams, som står bakom Lysande Bingo.

Unika webbkamerafunktioner

Lysande Bingo har en mycket social inriktning och det man framför allt fokuserar på är användande av webbkameror. Alla spelare kan koppla upp sig med sin webbkamera och bland annat chatta live med andra spelare och även chattvärdarna. Chattvärdarna arbetar för övrigt alltid framför webbkameran vilket är lite extra speciellt. Det finns också möjlighet att spela hem bonusvinster av olika slag genom att använda webbkameran när man spelar.

Både bingo och slots

Lysande Bingo har tre bingorum med både 90 bollars- och 75 bollars-bingo. I tillägg finns två jackpottrum. Utöver bingo erbjuder Lysande Bingo också ett i princip heltäckande utbud av casinospel. Här finns både spelautomater, videoslots, bordsspel och skraplotter från Microgaming (inom kort också Novomatic).

50 kr i prova på-bonus

I samband med lanseringen erbjuder Lysande Bingo en gratisbonus på 50 kr för bingospel. Denna bonus aktiveras direkt efter att du har registrerat ett nytt konto och verifierat din e-postadress. Om du gillar vad du ser kan du sedan hämta en bonus på 400% på din första insättning genom ett för SpelaSpels läsare exklusivt erbjudande. Sätt in 100 kr med koden ”SPEL400″ för att börja spela med 500 kr totalt.