Mr Green har nu en mycket trevlig kampanj som kan ge dig 50 gratissnurr eller upp till 100% insättningsbonus varje dag.

Lyckohjulet hos Mr Green snurrar en gång varje dag för att avslöja vad dagens presenter blir. Antingen blir det utdelning av 5 000 gratissnurr fördelat över 100 medlemmar, eller så blir det en ny insättningsbonus varje timme.

Om lyckohjulet stannar på gratissnurr avslöjar hjulet även vilka spel som har gratissnurr att dela ut. Gratissnurren blir tillgängliga under 30 minuter någon gång mellan klockan 18:00 och 22:00 under kvällen och exakt när det blir är en överraskning. Om du loggar in till rätt spel under rätt halvtimme och är bland de första 100 spelare som gör det får du 50 gratissnurr! Du måste inte spela upp gratissnurren direkt utan har 30 dagar på dig. Du måste ha gjort minst en insättning till Mr Green för att kunna få några gratissnurr.

Om lyckohjulet istället stannar på insättningsbonusar blir spänningen också hög, en ny insättningsbonus blir nämligen tillgänglig varje timme under dagen och varje gång blir det en överraskning hur stor den är. De minsta är bara på 10% medan de största ger 100% bonus. Oavsett vilken insättningsbonus du tar emot kan du få upp till 1 000 kronor i bonus, men att skaffa sig 1 000 kronor i bonus med hjälp av en 10% insättningsbonus kräver förstås en mycket större insättning än om man har lagt vantarna på en 100% insättningsbonus. Du kan få en ny insättningsbonus varje dag som lyckohjulet stannar på insättningsbonus.

Den här kampanjen körde igång den 22 maj hos Mr Green, så skynda dig över för redan idag kan du skaffa dig en insättningsbonus eller gratissnurr. Lyckohjulet kommer att finnas kvar till och med torsdagen den 7 juni 2012.