Jönköping södra

Jönköpings Södra tar emot BK Häcken hemma på Stadsparksvallen och det är två formsvaga lag som gör upp om tre poäng. Jönköpings Södra ligger på 12:e plats med sju poäng ner till strecket. Häcken hittar vi strax ovanför Jönköping, på 10:e plats.

 

Båda lagen inne i en formsvacka

Hemmalaget Jönköping har hittills plockat in 15 poäng och ligger på 12:e plats. Jönköping inledde allsvenskan ganska starkt och hade endast två förluster på första nio matcherna. Nu går det sämre för Jönköping som inte vunnit på senaste sju matcherna i Allsvenskan. I senaste matchen stod man dock för en stark insats när en poäng hämtades i Östersund. Man tog ledningen i 73:e minuten och det såg länge ut som att Jönköping skulle ta alla tre poäng. Men i 91:a minuten såg Östersunds Johan Bertilsson till att det blev delad pott på Jämtkraft Arena.

BK Häcken ligger på 10:e plats med 20 inspelade poäng. Häcken har endast en seger på senaste fem matcherna och haft problem med att vinna. Häcken måste börja plocka poäng igen om de ska hänga på i den jämna toppen. Efter sommaruppehållet har Häcken mött Hammarby och serieledarna Malmö. Först besegrades Hammarby med 2-0. Mot Malmö förlorade Häcken med 0-1 efter mål av Alexander Jeremejeff com tidigare tillhört just Häcken. Häcken inledde årets allsvenska starkt och hade endast en förlust på första 10 matcherna.

 

Jönköping lämnar bottenlagen bakom sig?

Detta kommer bli en jämn match och det är väldigt oförutsägbart vem som ska vinna. Båda lagen har spelat ganska bra efter uppehållet. Jag tror att Jönköping kommer vara otroligt taggade efter förra matchens sena kvitteringsmål. Spela Jönköping oavgjort inget spel hos 21bet till oddset 2,15. 21bet erbjuder just nu en bonus, 100% upp till 500kr.