trissEtt par i Luleå har vunnit 1 000 000 kronor på Triss.

När Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson pratade med storvinnarna fick han veta historien bakom det lyckosamma Triss-köpet. Paret hade nämligen varit besvikna på att deras Trisslotter aldrig gav några större vinster, men plötsligt drabbats av en känsla som sa att de skulle köpa Triss när de var ute på en tur. De följde känslan och köpte en Triss, men väntade tills de var hemma innan de skrapade den. Och tur var väl de, för lite smått chockad blir man nog när det visar sig att lotten är värd 1 miljon kronor!

”Nu när vi verkligen vet att miljonvinsten är på riktigt och vi kan gå till banken, känns allt jättebra! Vi har bara vunnit småvinster tidigare och hade tankar på att lägga av med Trisslotter. Men så gav vi lotten en sista chans och det är vi mycket nöjda med just nu,” förklarar mannen i familjen. ”Samtidigt är känslorna lite splittrade för både min mig och min fru. Det går inte riktigt att förstå att man ena dagen har en normal ekonomi och en dag senare är Trissmiljonärer. Härligt och overkligt på samma gång. Ikväll blir det middag med barnen för att fira och givetvis kommer dom få ta del av vinsten för deras framtid. När pengarna väl är på kontot kommer frugan och jag planera vad vi ska göra också.”

Vill du också ha chans att vinna stort? Du vet väl att du kan spela Triss direkt i dator och i mobiltelefonen hos Svenska Spel? Man behöver alltså inte bege sig ut till ett spelombud för att köpa en lott när andan faller på, utan man kan göra det var som helst där man har tillgång till internet. Din vinstchans är lika stor oavsett om du köper en fysisk lott eller skrapar en Triss i din dator, mobiltelefon eller surfplatta. Gör ett besök hos Svenska Spel för att få veta mer.