Idag är det Fars dag och BingoLotto har därför fixat vinster som pappa vill ha, såsom en en GPS-navigator, hemmabio, kläder och en fotbollsresa till England. Som soffgäst har Lotta bjudit in Sissela Kyle som är högaktuell med sin show ”Dina dagar är räknade”.

SIssela Kyles show ”Dina dagar är räknade” är kanske inte en fras som kopplas till högljudda skrattsalvor. Snarare ser man framför sig en bister gudfadern-figur som hotfyllt hötter med fingret. Men Sissela lyckas kombinera allvar och humor i sin parodi-revy-monolog med det olycksbådande namnet ”Dina dagar är räknade”. Hon driver och skojar om allt från fjortisars bekymmer, sin egen relation till teatern och livet och dess slut. Föreställningen har Sissela skrivit tillsammans med Calle Norén.

Sissela Kyle är född och uppvuxen i Partille, strax utanför Göteborg. Partille, och närmare bestämt, Partille Konståkningsklubb är också mottagare av de 10 000 kronor som varje gäst i BingoLotto får skänka till valfri förening.

Veckans finalspelare heter Inger Abrahamsson. Inger, som bor i Moholm utanför Mariestad, har på söndag chans att bättra på saldobeskedet med 3 miljoner kronor, om Fru Fortuna är på humör. Som minst kan vinstsumman bli 100 000 kronor.

Missa inte BingoLotto i TV4 Plus, söndagen den 9:e november, 19.00 – 21.00