Söndagen den 31:a augusti gör Lotta Engberg debut som programledare för BingoLotto. I och med detta har man även gjort lite förändringar i det 17 år gamla kulturfenomenet – man kan t ex vinna mer direkt på spelet och det kommer att dyka upp kändisgäster.

Från och med hösten innebär de nya lotterna att man kan vinna en bil, en resa eller upp till 10000 kronor direkt på spelet. I Lottas ”Spelhåla” finns både enarmade banditer och andra turspel och ett helt nytt Finalspel.

-”Det här ska bli jättekul. BingoLotto är ett fantastiskt spel- och underhållningsprogram och jag längtar efter att ge mig ut i direktsändning och göra bra och spännande program”, säger en laddad Lotta som ligger i hårdträning inför premiärprogrammet.

Med sin musikaliska bakgrund blir det naturligtvis massor av musik från scen på söndagskvällarna. Lotta har dessutom infört ett nytt moment i varje program – under vinjetten ”Lotta nyfiken på” kommer en mängd aktuella och intressanta människor att dyka upp i intervjusoffan. Först ut är Peter Stormare. Klara för hösten är även Bert Karlsson, Christer Lindarw, Lasse Berghagen, Anna Book, Lasse Lönndahl, Towa Carson, Marit Paulsen, Eva Rydberg, Loa Falkman, Sissela Kyle och Lasse Holm.

Nya BingoLotto har premiär i TV4 Plus, söndagen den 31:a augusti kl 19.00.