Varje lördag avgörs Stryktipset, Måltipset, Keno, Lotto och Joker, och för dig som vill vara med och spela på alla fem utan att själv behöva ta fram raderna finns Svenska Spels Lördagsgodis.

För Keno, Lotto och Joker slumpas raderna fram av slumgeneratorn HuxFlux. För Stryktipset och Måltipset baseras raderna på tips från ett antal experter inom området (”Xperten”).

Vad kostar Lördagsgodis?
Det finns tre olika lördagsgodispåsar, liten för 75 kronor, mellan för 150 kronor och stor för 200 kronor.

Vad innehåller de olika Lördagsgodis-alternativen?

 • Liten 75 kronor
  Stryktipset: 16-raderssystem
  Måltipset: 6 rader
  Lotto: 4 rader Lotto 1 och Lotto 2 lördag
  Joker (På Lotto)
  Keno: 2 rader (nivå 4 och 10) utan Kung Keno
 • Mellan 150 kr
  Stryktipset: 32-raderssystem
  Måltipset: 12 rader
  Lotto: 8 rader på Lotto 1 och Lotto 2 lördag
  Joker: På Lotto och Måltipset
  Keno: 2 rader (nivå 4 och 10) med Kung Keno
 • Stor 200 kr
  Stryktipset: 48-raderssystem
  Måltipset: 16 rader
  Lotto: 12 rader på Lotto 1 och Lotto 2 lördag
  Joker (På Lotto)
  Keno: 3 rader (nivå 4, 8 och 10) med Kung Keno

Fördelar & Nackdelar

 • Praktisk lösning för den som snabbt och enkelt vill har chans på fem jackpottar utan att behöva anstränga sig.
 • För den som vill försöka påverka sin vinstchans på Stryktipset och Måltipset genom att vara välinformerad och kunnig är Lördagsgodis inte ett bra alternativ. Dock bör påpekas att raderna för Stryktipset och Måltipset inte slumpas fram, så det blir inte helt och hållet ett turspel. Istället använder Svenska Spel rekommendationer från en grupp sportexperter för att ta fram raderna för den aktuella lördagen.
 • Det finns tre fasta prisnivåer att välja mellan, vilket ger flexibilitet utan att för den skull krångla till det. Du behöver inte som för till exempel Stryktipset fundera på exakt hur många kronor du vill satsa, men samtidigt har du viss valfrihet tack vare de tre prisnivåerna.
 • Du måste vänta till lördagen för att få veta om du vunnit eller ej. Lördagsgodis passar alltså inte dig som omedelbart vill veta resultatet för ditt spel och få eventuell vinst i handen. Däremot är det ett ypperligt val för dig som inte har något emot att vänta och hoppas under en längre period. Att det är fem olika spel inblandade drar ut på spelupplevelsen ytterligare.
 • För den som har vänner eller familj som tippar och gärna vill hänga med men inte är sugen på att ge sig in i avancerat systemspel eller dylikt är Lördagsgodis ett praktiskt alternativ. Man har något att hoppas på framför teven, men kan nöja sig med att satsa 75 kronor och behöver inte heller lägga ned någon energi på att sätta sig in i spelen i förväg.