OddsAutomatenFörsta omgången av Premier League-säsongen 2016/17 rundas under måndagskvällen av med ett Londonderby mellan Chelsea FC och West Ham. Stamford Bridge är spelplatsen för kvällen och vi kan vänta oss en stenhård drabbning mellan två lag som kommer göra allt för att starta säsongen med 3 poäng. Spela på matchen hos OddsAutomaten för de bästa oddsen vare sig du väljer att spela live eller pre-game. Bli medlem nu och belönas med ett välkomstpaket med upp till 1200 kronor extra att spela för!

Antonio Conte i Premier League

Tränarbytena har varit många i Premier League under sommaren och ett av de mest intressanta skedde på Stamford Bridge. Guus Hiddink fick lämna posten för den före detta italienska landslagstränaren Antonio Conte med hopp om att få in mera kontinuitet i klubben. Man har hållit sig relativt lugna på transfermarknaden där endast N’Golo Kanté och Michy Batshuayi sticker ut som klara förstärkningar. Föregående säsong var en som alla med anknytning till Chelsea gärna vill glömma då det slutade med en bedrövlig 10:e-plats.

Vidare till West Ham, laget som imponerade stort förra säsongen och som till slut kunde säkra en mycket stark 7:e-plats. Där var många utropstecken men den mest positiva överraskningen stod ändå Dimitri Payet för som på en säsong lyckades bli spelaren på allas läppar. Han fortsatte sin fina form under sommarens EM i Frankrike och West Ham ska vara mycket glada över att man lyckats hålla kvar i sin kreatör på mitten.

Dagens match kommer att bli mycket intressant ur flera synpunkter. Har Antonio Conte hunnit implementera sina tankar i laget och ska West Ham kunna hålla fast vid samma fina spel som förra säsongen? Ikväll vet vi svaren, spela på matchen hos OddsAutomaten!