Lock Poker har värvat det norska pokerproffset Annette Obrestad som därmed ansluter sig till stallet LockPRO Elite.

Förra veckan meddelade pokeragenturen Poker Royalty att de ingått ett avtal med Annette Obrestad och skulle börja representera henne, och de verkar ha gjort sitt jobb väl för redan nu har Obrestad en sponsor ordnad.

Annette Obrestad brukade sponsras av Betfair, men flyttade till Full Tilt Poker år 2010. Med tanke på hur situationen har sett ut för Full Tilt Poker sedan Black Friday är det inte konstigt att Obrestad som så många andra proffs söker sig vidare.

”Jag har hört fantastiska saker om Lock Poker från alla mina vänner och proffs som spelar där, och jag blev mycket glad när jag fick ett erbjudande från dem,” säger Obrestad i ett pressmeddelande. ”Lock är den nya generationen nätpoker där spelarupplevelsen driver företaget.”

Hon började spela poker online redan som 15-åring och använde sig av gratisturneringar för att bygga upp sin bankrulle. När hon fyllde 18 år kunde hon börja spela liveturneringar och några dagar innan sin 19-årsdag vann hon World Series of Poker Europe (WSOPE) London och blev den yngste spelaren någonsin med ett WSOP-armband. Nu ansluter sig Obrestad till ett stall som består av spelare som Chris Moorman, Eric Lynch, Melanie Weisner, Leo Margest och Kevin Vandersmissen.

”Annette är en exceptionell person och spelare. Hon tar Lock till nästa nivå. Hennes passion är vild, hennes talang är extraordinär och hon är mer dedikerad än de flesta,” säger Lock Pokers VD Jennifer Larson. ”Spelare som Annette är ögon genom vilka man kan se spelets själ. Vi planerar att integrera henne i alla delar av företaget. Lock har tagit pokervärlden till en nya era där spelarna regerar.”