Liverpool special ComeonComeOn är Liverpools officiella bettingpartner i Norden och det är något man utnyttjar på olika sätt. Till exempel brukar det finnas exklusiva resepaket till Anfield att vinna varje månad. Högre odds på Liverpool får vi spelare dock tyvärr inte!

Nu när det vankas stormöte mellan Rodgers mannar och Wengers diton på Emirates (lördag kl. 13:45) har ComeOn tagit fram en specialkampanj inom ramen för den löpande kampanjen Krysset, som är en slags utmanare till Svenska Spels tipsspel.

Vinn biljetter, kontanter och Liverpooltröjor

Det ligger en rad finfina priser i potten i helgens omgång av Krysset och sex spelare kommer att bli belönade. Här är hela prislistan:
1. 4 matchbiljetter + 25 000 kr + en signerad matchtröja (Skrtel, Lovren och Enrique)
2. 2 matchbiljetter + 13 000 kr + en signerad matchtröja (Skrtel, Lovren och Enrique)
3. 3 matchbiljetter + 3 signerade matchtröjor (en av Skrtel, en av Lovren, en av José Enrique)
4-6. 2 matchbiljetter

Matchbiljetterna gäller för fajten Liverpool – QPR som spelas på Anfield den 2 maj.

Tippa 1X2 i tio matcher

Krysset består av tio matcher och det gäller att sätta ett kryss i vardera match. Samtidigt får du en halvgardering helt gratis. I den här lite speciella omgången finns också en speciell utslagsfråga. Du ska helt enkelt tippa hur många mål det blir totalt i matchen Arsenal – Liverpool. Det är gratis att tippa Krysset.

Spelstopp för helgens omgång av Krysset är kl. 13:45 på lördag. Missa inte denna kampanj om ditt hjärta klappar lite extra för de röda från Merseyside!