Liverpool 2017

Liverpool siktade högt och man kammade hem några fina värvningar under sommarfönstret. Man gick bet på ryktenas man Virgil van Dijk som blev kvar i Southampton efter många om och men. Likaså blev det franska stjärnskottet Thomas Lemar kvar i Monaco (han gjorde för övrigt två mål i landskampen mot Holland under gårdagen). Men, men, det är ingen idé att grubbla över det som inte skedde, utan glädjas åt de fina spelarförvärv som faktiskt slutfördes.

Tidigare i sommar så rodde Liverpool hem Mohamed Salah som plockades från Roma. Salah hade tidigare en sejour i Chelsea men fick aldrig förtroendet och gjorde inte så bra ifrån sig när han väl fick spela. Salah har verkligen levererat i Liverpooltröjan – både på försäsongen och under ligastarten. Hittills har han gjort 2 mål i Premier League på 3 matcher.

Under fönstrets sista dag gjorde man även klart med Alex Oxlade-Chamberlain från Arsenal. Den snabbe mittfältaren lär passa in bra i Jürgen Klopps system och enligt den tyske tränaren har han haft ögonen på AOC i tre år sedan hans Dortmund mötte Arsenal i Champions League.
Det är en löpstark trupp som blivit ännu mer löpstark helt enkelt. Dessutom kom Andrew Robertson in från Hull som är tänkt som en vänsterback i det röda laget.

 

Stark inledning av Liverpool

Bortsett från den bittra poängförlusten i premiären mot Watford så har Liverpool verkligen imponerat. Kryss mot Watford, uddamålsseger mot Crystal Palace och en överkörning av Arsenal med 4-0 och man ligger tvåa i tabellen med sju poäng, strax bakom Manchester United som hittills har gått rent.

Nu kan du få se stormötet Liverpool – Manchester United på plats på Anfield Road genom att spela hos Redbet.

Vinnaren av Drömresan får en resa tillsammans med en vän som inkluderar flygbiljetter, matchbiljetter och 3 nätters hotellvistelse i Liverpool till ett totalt värde av 30 000 kr!

Så här gör du för att vara med i utlottingen av drömresan:

Logga in eller skapa ett konto hos Redbet

Sätt in minst 100 kr med kampanjkod RESA så är du med i tävlingen.

För varje 100 spänn som du sedan spelar för (minsta värde 1.80) så får du en extra lott till lotteriet. Är du ny kund får du dessutom två free bets.

Ju fler spel, desto fler lotter.

Dragningen sker den andra oktober 2017.

Du hittar erbjudandet hos Redbet

redbet