Liverpool är pressade att ta tre poäng när man åker till Slovenien för möte med NK Maribor. Jürgen Klopps mannar är stora favoriter men trots det så erbjuder Betfair 4.0 i odds på att Liverpool ska vinna.

Liverpool har svajat en del under inledningen på säsongen men bör vara tillräckligt starka för att få med sig alla tre poäng i kvällens match. De senaste fem matcherna har dock bara inneburit en vinst och laget har tre raka kryss. Oavgjorda resultat är också det laget haft i Champions League då de två inledande matcherna inneburit 2–2 hemma mot Sevilla och 1–1 borta mot Spartak Moskva.

Hämta Bonus

Slovenska Maribor är sist i gruppen med en poäng som man fick efter 1–1 hemma mot Spartak Moskva. I ligan har det däremot gått väldigt bra men konkurrensen är långt ifrån lika mördande som Liverpool har i Premier League. Men Maribor är ändå ett starkt lag som förutom förlusten i förra CL-mötet mot Sevilla har varit obesegrade i liga och cup-spelet.

Maribor överlägsna i Slovenska ligan

Trots Maribors nationella dominans vore det dumt att tro att laget har en chans mot Liverpool ikväll. Med kniven mot strupen vore det en dunderskräll om inte de rödvita tar med sig alla tre poäng tillbaka till Anfield ikväll. Med tanke på gruppen Liverpool hade förmånen att hamna i vore det en smärre katastrof om man inte nådde slutspel. Maribor, Sevilla och Spartak Moskva i all ära men med Liverpools resurser är det bara gruppsegern som är ett godkänt resultat.

Boostat odds hos Betfair

Trots att Liverpool är enorma favoriter och måste vinna har Betfair ett smått galet erbjudande där du som ny kund kan få riktigt boostat odds på segern. Tidigare låg oddsen på en seger för Liverpool på 1,16 medan nu är oddsen upphöjda till 4,0. Så här gör du för att ta del av erbjudandet.

  • Skapa ett konto med kampanjkoden ZFBM61 och lägg ett spel på max 100 kr att Liverpool vinner
  • Om Liverpool vinner matchen för du insatsen i kontanter och resterande belopp som gratisspel
  • Gratisspelen ska placeras till lägsta odds 1,2.
  • Betfair