Eden Hazard, ChelseaPå söndag den 1 mars kl. 17:00 är det avspark i ligacupfinalen mellan Chelsea och Tottenham. Arenan är givetvis Wembley Stadium i London och att det kommer att vara fullsatt är helt klart. Chelsea är storfavoriter att lägga ytterligare en titel till samlingarna, men på Wembley kan allt hända. Det är många jättar som har fått se sig besegrade i cupfinaler på Wembley genom åren.

Ligacupfinalen sänds på TV10 och sändningen startar kl. 16:30. Om du inte har tillgång till TV10 kan du även se matchen live på Bet365, både på datorn, i mobilen och på surfplattan. För att kunna göra det måste du ha ett spelkonto och du måste ha gjort minst en insättning.

Spela på matchen med match live

Förutom att du kan se ligacupfinalen från Wembley via live stream både på datorn, i mobilen och på surfplattan hos Bet365, kan du självklart spela live på matchen samtidigt. Bet365 erbjuder upp emot 100 liveodds på ligacupfinalen och man har vässat sin livebetting-plattform Match Live lite extra inför söndagens höjdpunkt för att ge dig de bästa möjligheterna att hitta de bästa spelen.

Något erbjudande specifikt för matchen har Bet365 inte tagit fram, men du kan utnyttja det stående erbjudandet ”Första målgörare – Vinnare/Plats”. Om du inte är medlem på Bet365 har du givetvis en välkomstbonus att ta del av. Du får 100% upp till 1000 kr på din första insättning på datorn och 100% upp till 500 kr när du börjar spela i mobilen.