Det är lapp på luckan ikväll när League 2-gänget Yeovil Town tar emot gästande Premier League-laget Manchester United i FA-cupens fjärde runda.

2018 har inletts på bästa möjliga vis för United då de har gått vinnande ur alla fyra strider utan att släppa in ett enda mål i matcherna de har deltagit i så här långt. I förra omgången av FA-cupen som spelades för en dryg månad sedan slog laget ut Championship-topplaget Derby med 2-0. Inför kommande runda mot det betydligt mindre Yeovil Town har de röda djävularna förstärkt spelartruppen i form av chilenaren Alexis Sanchez, som de senaste säsongerna burit Arsenal på sina axlar.

Mourinho satsar på FA-cupen

I samband med att Sanchez anslöt till United bytte även Henrikh Mkhitaryan klubbadress då det rörde sig om ett rent spelarbyte klubbarna emellan. Huvudtränare Jose Mourinho har dessutom bekräftat att Sanchez redan är med i matchtruppen inför denna match och det ser ut som att chilenaren får visa sina kvalitéer redan nu, dock är det oklart om han startar plan eller på bänken. Eftersom Mourinho anser att FA-cupen är viktig att gå långt i så ställer han också upp med ett slagkraftigt lag, även om det lär bli viss rotation på några positioner då till exempel förstemålvakten David de Gea brukar vila när det vankas cupmatcher. Zlatan Ibrahimovic, Eric Bailly och Michael Carrick missar definitivt matchen på grund av skador, men i övrigt står alla spelare till förfogande.

Denna tillställning kommer bli väldigt speciell för Jose Mourinho eftersom det är hans 100:e match som huvudtränare för Manchester United, plus att han dagen till ära fyller 55 år. Han har redan hunnit fira detta med att förlänga sitt kontrakt med klubben och han lär vara väldigt angelägen om att se sitt lag avgå med segern även i denna match så att han får fira ytterligare.

Hämta din bonus här!

Yeovil Town parkerar för närvarande på en mindre smickrande 21:a plats i den engelska fjärdedivisionen, med endast två poäng ner till nedflyttningsplatserna. Laget har dessutom inte lyckats vinna en match i ligan på en månad, så det enda glädjeämnet för klubben har varit FA-cupen. På vägen till detta möte har de slagit ut Southend United, Port Vale och nu senast Bradford City. Även om denna resa förmodligen tar slut på fredagskvällen så kan de ändå trösta sig med att de har fått möta en av världens absolut största klubbar på hemmaplan och att det förmodligen blir ett skönt klirr i kassan då alla 9565 platser på Huish Park lär vara fullbokade.

Betser löser alltid bra betting

Vill du spela på FA-cupmötet mellan Yeovil Town och Manchester United eller någon av de andra matcherna som spelas på fredagskvällen? Då gör du rätt i att besöka Betser eftersom de har ett grymt erbjudande för nya spelare på sidan. Du får en välkomstbonus på 100 % upp till 1000 kronor när du reggar dig!

betser