Leo Vegas har utökat sitt stora spelsortiment med ytterligare en titel, slotsspelet Merlin’s Millions från NextGen.

Som namnet antyder har Merlin’s Millions berättelserna om trollkarlen Merlin som tema. En av de punkter som utmärker Merlin’s Millions är den riktigt snygga 3D-grafiken och den omsorg som lagts på detaljerna. Sammantaget blir det en mycket medryckande spelmiljö som borgar för en intensiv spelupplevelse.

Bland funktionerna i Merlin’s Millions hittar vi bland annat funktionen Superbet som multiplicerar alla vinster där Merlin-symbolen (som är vild och kan fylla upp ett helt hjul) ingår. Du väljer själv multiplikator (2, 4, 6 eller 10), men välj med omsorg för ju högre multiplikator desto mer kostar satsningen.

Förutom vilda Merlin och de valbara multiplikatorerna lockar Merlin’s Millions med bland annat gratissnurr och en interaktiv bonusbana med Uggle-tema. Orben är spridningssymbol och om du får minst tre stycken samtidigt startar gratissnurren. Under gratissnurren kan vilda Merlin använda sin magi för att förvandla andra symboler till vilda symboler.

Merlin’s Millions är inte ett helt nytt spel, men det är först nu som det blivit tillgängligt i Leo Vegas Casino. Det släpptes i juni 2012 och var därmed ett av de allra första spel som producerades av NetxGen efter att de blivit en del av NYX.