iphone5sLeo Vegas har kört igång en fyra veckor lång kampanj där de varje vecka kommer att lotta ut en guldfärgad iPhone 5S bland deltagarna. När kampanjen avslutas kommer dessutom en av deltagarna att få ta emot ett förstapris på 50 000 kronor!

För att delta i kampanjen gäller det att spela Starburst för riktiga pengar under tävlingsperioden. För varje 1 kr du satsar på Starburst erhåller du en lott. (1 krona är vad det kostar att så billigt som möjligt spela med samtliga spellinjer aktiverade på Starburst.)

Varje fredag lottar Leo Vegas ut en iPhone 5S bland deltagarna. Här är de datum som utlottningarna kommer att ske:

Fredagen den 25 juli 2014

Fredagen den 1 augusti 2014

Fredagen den 8 augusti 2014

Fredagen den 15 augusti 2014

När hela kampanjen är över kommer den spelare som har samlat ihop allra flest lotter att belönas med 50 000 kronor. Dessa pengar är helt befriade från omsättningskrav.

Nya spel hos Leo Vegas

När vi ändå talar om Leo Vegas vill vi passa på att tipsa om att slottarna Treasures of Troy, Scary Friends, 1 Can 2 Can och Castle Builder nu finns tillgängliga i Leo Vegas Casino.

Treasures of Troy

Treasures of Troy kommer från speltillverkaren IGT och har det gamla Troja som tema. Det är en femhjulig slot med 40 spellinjer och MultiWay Xtra Feature, vilket innebär att man kan vinna på 1 024 olika vis. Här finns vildsymbol och spridningssymbol, samt ett free spins-läge med extra generösa hjul. Det räcker med att få två trojanska hästar för att free spins-läget ska kicka igång, och det går att erhålla fler free spins under free spins (upp till maximalt 130 free spins).

Scary Friends

Scary Friends är en gullig slot från Microgaming där hjulen pryds av läskigt söta små monster. Scary Friends är ett väldigt snyggt spel med tydlig och genomarbetad grafik och härlig 3D-känsla. Att spela är som att se på en högkvalitativ animerad film.

Spelet har fem hjul och 25 spellinjer. Här finns vildsymbol, spridningssymbol och ett free spins-läge där man kan få upp till 14 free spins. Scary Friends lockar även med ett interaktivt bonusspel där du får välja ut vilket monster som ska kämpa för dig i en monstertävling. Om ditt monster hamnar på första, andra eller tredje plats i tävlingen blir du rikligen belönad.

1 Can 2 Can

Lagom till fotbolls-VM i Brasilien släppte NextGen Gaming det här spelet där de fem hjulen pryds av sydamerikansk flora och fauna. Huvudkaraktärerna är färggranna tukaner som lever i djungeln tillsammans med bland annat en sengångare och en ödla. Tukanerna kan flyga över hjulen för att göra symboler vilda. Gör dig redo för extra vildsymboler, staplade vildsymboler, spridningssymboler och free spins-läge.

Castle Builder

Castle Builder är en innovativ femhjulig slot med 15 spellinjer från speltillverkaren Rabcat. Som namnet anger det gäller att bygga slott medan man spelar. Du ikläder dig rollen som slottsbyggare, och ju finare slott du bygger desto högre blir din status i de tre kungarikena. De olika spelomgångarna binds därmed ihop på ett intressant vis och man får uppleva en historia som utvecklar sig över tid.

Olika symbolkombinationer på hjulen förser dig med olika sorters byggmaterial, och när du har lyckats bygga färdigt ett helt slott kommer en prinsessa att flytta in. Ju finare slott du har byggt, desto rikare prinsar kommer att dyka upp för att fria till prinsessan. Vilken make hon till slut väljer är viktigt, för ju rikare han är desto mer kommer du att få betalt.

Som skicklig byggmästare kan du också få ta emot medaljer från de tre kungar som styr i de tre kungarikena. Medaljer gör att du klättrar uppåt på statusstegen, vilket förbättrar dina chanser att vinna rejäla vinster.