playngoLeo Vegas Casino utökar sitt redan stora sortiment och börjar erbjuda spel från speltillverkaren Play’n GO.

”Med fantastiska spel och full support även för Windows Mobile kommer Leo Vegas att bli ännu mer lockande,” säger Leo Vegas talesperson Philip Kellin.

Ett av de spel som numera går att hitta hos Leo Vegas är det splitternya Ninja Fruits som precis lanserats. Det är en femhjulig slot med 15 spellinjer som kombinerar frukter och ninjas. Till din hjälp när du spelar har du bland annat vildsymbol, spridningssymbol, extra spridningssymbol, gratissnurr och bonusbana. I bonusbanan gäller det att krossa frukter genom att träffa dem med kaststjärnor!

Spelen från Play’n GO går inte bara att spela i datorn utan finns också tillgängliga för spel direkt i mobiltelefoner och på surfplattor, och fungerar ihop med både iOS, Android, Windows 7/8 och Blackberry.

”Vår helt nya slot Ninja Fruits är en riktig fest för smarphone-generationen och Leo Vegas är den perfekta miljön för den officiella premiären,” säger Play’n GO:s CEO Johan Törnqvist.

För att prova på Ninja Fruits och massor av andra spel från Play’n GO, gör ett besök hos Leo Vegas. Där hittar du även spel från NetEntertainment (NetEnt), Microgaming, NYX Interactive, NextGen Gaming och Viaden Gaming.