Vegas Party SpelaspelLeo Vegas lanserade den 23 januari en egen videoslot. Den har titeln Vegas Party och den är en okomplicerad sak som bjuder på fartfyllda spel. Spelidén är inte olik den i Twin Spin och det kommer kanske inte som någon överraskning att det är just speltillverkaren Net Entertainment som ligger bakom spelet.

I samband med lanseringen av Vegas Party har Leo Vegas passat på att göra några förändringar i sitt välkomsterbjudande till nya spelare. Förändringarna är enbart gynnsamma och du som inte har ett spelkonto på Leo Vegas har ett ypperligt läge att göra slag i saken nu.

20 + 180 free spins

Leo Vegas har under en längre tid erbjudit nya spelare 20 free spins utan krav på insättning samt 180 free spins (+ en insättningsbonus) i samband med den första insättningen. Tidigare är det på Starburst du har fått spela dina gratissnurr, men nu är det på nya Vegas Party. Det innebär att värdet på erbjudandet höjs rejält. Ett gratissnurr på Vegas Party är nämligen värt 2.50 kr. När du registrerar dig och loggar in på ditt konto hämtar du alltså hem free spins till ett totalt värde av 50 kr.

Sedan får du följande belöningar på dina fyra första insättningar:
1. 200% i bonus upp till 500 kr + 9 x 20 free spins på Vegas Party (20 gratissnurr per dag)
2. 50% i bonus upp till 1500 kr
3. 50% i bonus upp till 2000 kr
4. 25% i bonus upp till 3000 kr

Mer om Vegas Party

Temat i Vegas Party framgår tydligt av titeln. Här är det fest och glam med Las Vegas-känsla som är i fokus. För symbolerna har NetEnt/Leo Vegas valt några typiska figurer från spelautomaternas värld (bland annat Cleopatra), vilket är ett lite finurligt grepp. Spelets bakgrundsmusik är riktigt jazzig och skön, och det finns risk att den sätter sig på hjärnan.

Vi skrev inledningsvis att Vegas Party påminner om Twin Spin. Det beror på att Vegas Party har samma dubbelhjulsfunktion som Twin Spin. I varje snurr kommer minst två av de fem hjulen att snurra med samma rullar och även visa samma symboler när de stannar. Vegas Party har också, även det i likhet med Twin Spin, insatsfunktionen ”243 vinstvägar”.