Bethard

Champions League rullar vidare och onsdagen bjuder på åtta nya matcher, alla med mycket på spel. Våra danska grannar i Köpenhamn ska ta emot de regerande engelska mästarna, Leicester City i en tät och spännande match samtidigt som Juventus tar emot Lyon på Juventus Stadium. Där finns många matcher att välja bland och du hittar kvällens i särklass bästa spel hos Bethard!

 

FC Köpenhamn – Leicester City | Avspark 20.45

Det är knappt så man insett såhär dryga fem månader senare att Leicester City faktiskt vann Premier League förra säsongen. Vem trodde att man skulle få se spelare som Robert Huth och Mark Albrighton spela i Champions League? Tre matcher in i gruppspelet så är det lika förvånande att man dessutom gått rent och plockat maximala 9 poäng. Vinst ikväll för Claudio Ranieri och hans mannar och man är klara för åttondelsfinal, en framgångssaga som aldrig tycks ta slut.

För att lyckas med detta så ska man bege sig till Parken i Köpenhamn för ett möte med FC Köpenhamn. Ett lag som även dem gått mycket bra i årets upplaga utav Champions League, 4 poäng såhär långt. Med Erik Johansson, Ludwig Augustinsson och Robin Olsen i laget så är det inte utan att man unnar FCK all framgång ur svenska ögon sett.

Förra mötet lagen emellan var en mycket jämn historia där Leicester City tillslut kunde avgå med en knapp seger. Liknande matchbild är att vänta i kvällens möte och det skulle inte vara överraskande om vi får bevittna en målsnål historia där uddamålet blir avgörande. Spela på matchen hos Bethard för att ta del utav marknadens bästa odds!

Tips: 0-1 Leicester City