Liverpool Leicester

Måndagens match hämtar vi ifrån de brittiska öarna där de regerande mästarna Leicester City tar emot Liverpool hemma på King Power Stadium. Får vi se en reaktion på bytet av tränare i hemmalaget eller ska man fortsatt få kriga om att hålla sig kvar i Premier League. Liverpool kommer stärkta ifrån den senaste vinsten mot Tottenham och hoppas säkerligen på att få utöka segersviten!

 

Mästare i nedflyttningsstrid

Att Leicester skulle få svårt att uppehålla samma nivå som man visade upp förra säsongen var de flesta rörande överens om, men att man efter 25 spelade omgångar skulle ligga på nedflyttningsplats får ses som en överraskning. Inte en vinst i ligan sedan den 31:e december och under 2017 har man inte lyckats peta in ett enda mål i rätt riktning, statistik som visar vilken kris laget befinner sig i för tillfället. Som resultat av detta fick Claudio Ranieri under förra veckan kasta in handduken och laget leds tillsvidare av assisterande tränaren.

Liverpool fick efter en tids tunga resultat med sig en blytung seger hemma mot Tottenham i senaste omgången. 2–0 skrevs resultatet till och matchen förde tankarna tillbaka till det Liverpool vi fick se under hösten när offensiven sprudlade. Att en spelare som Sadio Mané är tillbaka betyder såklart otroligt mycket och mot Leicester City får man gälla som klara favoriter.

Hade det inte varit för tränarbytet i hemmalaget så hade en seger för Liverpool känts hundra procent säker. Nu kan den kända tränar-effekten slå in men frågan är om det hjälper för att slå ett Liverpool med medvind i ryggen. Bortaseger finns just nu att spela hos 10Bet till 1.64 gånger insatsen vilket får ses som klart godkänt.

 

Kvällens spel:

Leicester City vs Liverpool (2) 1.64@10Bet

Leicester City vs Liverpool 1-3 13.00@10Bet