Expekt bonus

En match ifrån spanska La Liga att se fram emot under måndagskvällen när Malaga hälsar Las Palmas välkomna till La Rosaleda. Hemmalaget har inte en enda seger i ligaspelet sedan november och har således halkat ner till 14:e-plats i tabellen. Ska man lyckas vända trenden när Kevin Prince Boateng och gänget kommer på besök? Klockan 20.45 är det avspark i vad som kommer att bli en underhållande match!

 

Två formsvaga lag drabbar samman

Inte en enda seger i ligan sedan november månad har gjort att Malaga halkat ner till en oroande 14:e-plats. Med nuvarande form så är det läge att börja oroa sig för en eventuell nedflyttningsstrid. I senaste omgången fick man en poäng borta mot Villareal, ett resultat som ändå får ses som ett steg i rätt riktning.

Las Palmas har blivit något utav av en favorit bland fotbollsdyrkare denna säsong. Med ett lag beståendes av lirare som Kevin Prince Boateng, Alen Halilovic och Jesé så har man en offensiv som många lag önskar sig. Skulle man få utväxling på dessa tre herrar så kan man utan tvekan hota vilket lag som helst i La Liga. Nu har man åkt på två raka 1–0 förluster vilket borde göra att laget kommer rejält revanschsugna till kvällens match.

Sett enbart till kvaliteten på spelartrupperna så ska Las Palmas ha en god chans till tre poäng i kvällens möte med Malaga. Hemmalaget är inne i en hemsk svacka och att då ställas mot ett skickligt Las Palmas känns som en tuff uppgift. Hos Expekt erbjuds vi i skrivande stund runt 1.80 gånger insatsen på X2, vilket betyder att vi vinner vårt spel så länge inte Malaga går segrande ur matchen.