1Snart är dagen här, dagen då LeoVegas lanserar sin senaste stora nyhet i form av en helt ny och oslagbar sportsbook. Redan nu kan spelare i Norge och på Malta testa på LeoVegas sportsbetting där du som spelare erbjuds en enorm marknad full av intressanta spel till några av de allra bästa oddsen. Detta förväntas bli tillgängligt på den svenska marknaden inom kort så se till att bli medlem på LeoVegas redan nu för inte missa dagen då sportsbetting tas till en helt ny nivå. Spela lika enkelt och smidigt i din telefon som på din dator och ha alltid nära till storvinsterna.

Självklart finns det även livebetting för att öka spänningen än mer i ditt spelande men också så att du enklare kan förutse hur matchen kommer att sluta. Välj och vraka bland en mängd olika spelalternativ så som nästa målskytt, vinnande lag, antal mål i matchen och mycket mer. Allt detta till odds som du inte hittar någon annanstans.

Spela på EM 2016 i Frankrike

Redan innan mästerskapet har börjat så kan du spela på en mängd olika marknader rörande EM 2016 i Frankrike. Allt ifrån vem som kommer att plocka hem hela turneringen till vilken spelare som lyckes vinna den åtråvärda skytteligan. Spela på hur långt var och ett av de deltagande lagen kommer att ta sig och mycket mer. Se till att vara med direkt vid lanseringen av LeoVegas sportsbook för att ta del av de allra bästa spelen, detta kommer bli en sportsommar vi sent kommer att glömma!