Det är ett par månader kvar tills la liga drar igång men jag har redan hittat ett spel som känns riktigt stabilt. Neymar kommer ha lekstuga i Spanien och jag tror han kliver öven den här linan utan större problem.

  • Spelform: Antal spelarassist i ligan
  • Spel: Neymar 11 eller mer
  • Odds: 1,90 @ unibet
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: Rullande

Neymar har värvats för dyra pengar till Barcelona och många ställde sig lite frågande till hur han skulle fixa den spanska ligafotbollen, med tanke på att han spelat i den brasilianska ligan som är ett par snäpp sämre. Men alla som sett Brasilien i Confederations Cup inser att detta inte är en dussinlirare, han har gjort ett par fantastiska mål och har även stått för ett par assist som tåls att se igen. Förra säsongen hade han 14 assist på sina 48 matcher och det ska ju sägas att han varit den som ska göra mål och inte assistera tidigare säsonger. Men Barcelona har redan någon som kan göra målen och jag tror att Neymar kommer få en helt annan roll i Barcelona än han tidigare haft.

Neymar Is Unveiled At Camp Nou As New Barcelona Signing

I mina ögon är Neymar precis den spelaren som Barcelona saknade förra säsongen i offensiv väg, någon som kan hota på kanten och ta sig förbi en försvarare när det krävs. Varken David Villa (5 assist) eller Alexis Sanchez (9 assist) hade någon lycka med detta den förra säsongen och det känns mer som två kontringsspelare som Barcelona absolut inte är i behov av. Jag tror att Neymar kommer vilja anpassa sig snabbt i Barcelona och vad vore då bättre än att assistera Messi till ett par mål och göra sig vän med argentinaren?

Barcelona gjorde 115 mål förra säsongen och upprepar man den siffran kommande säsong så är jag nästan övertygad om att Neymar kommer göra minst 11 assist. Det här spelet finns hos unibet och insatsen blir av den högre graden.

/e@sy