Inledningen av 2016 kan inte bli bättre då det nalkas EM i Polen och vi får se en hel del underbara matcher. På förhand står det mellan fyra lag, som vanligt och där finns Danmark, legendariska FrankrikeSpanien som skräller då och då samt Kroatien som historiskt alltid är med i toppen. För mig är det dock inget snack om vilken trupp som är starkast och vilket landslag som alltid är fantastiska i mästerskap. Det är nog inte svårt att gissa då jag förra året satte vilket landslag som skulle vinna VM, jo naturligtvis FrankrikeHäng med!

  • Speltyp: Vinnare av EM 2016
  • Spel: Frankrike vinnare
  • Odds: 2,75 @ Unibet
  • Insats: 10/10 Units
  • Spelstopp: 13.55 17/1-16

Frankrike eller ska vi säga vinnargubben Karabatic? Man har en trupp späckad av storstjärnor men framförallt en gubbe som heter Nikola Karabatic. Vart den killen än går, vinner han allting. Förra året vann han Champions League med Barcelona i princip på egen hand. I år är har förflyttad till Paris och nu är man återigen favoriter till att ta hem alltet. Han bär även med sig ett ton av medaljer med Frankrike och senast vann man VM relativt enkelt efter att ha besegrat Qatar i en final på ett övertygande sätt. Vad talar emot om att han inte ska ta ännu en guldmedalj? Nog pratat om honom och över till alla de andra.

Omeyer som i sina bästa stunder är världens bästa målvakt, har en tendens att tända till i just precis landslaget. Narcisse har en stege sättning och spelsinne som få har. Barachet på högernio täckt av Porte. Därbland har jag glömt nämna försvarsgiganten Karabtic nummer två. Jag kan rada upp fler spelare men det blir nog lite tjatigt. Man har den absolut bästa truppen och då man även har fått ihop allt detta till ett vinnargäng har jag svårt att se något landslag ro på dessa. Det är ingen tillfällighet att man bara fortsätter att vinna stora mästerskap och man är nu vana att vara med i stormatcher med press och förväntningar. De andra storlagen är helt enkelt snäppet under och detta EM ger inga överraskningar, utan Frankrike står i en final mot något av de tre ovan nämnda landslagen och där går man segrandes. Spikat!

2,75 erbjuder Unibet och jag tvekar inte när jag plockar denna lina. Jag drar till och med till med ett maxspel. Frankrike vägrar att svika mig och senast så satte dem pricken över i:et när dem vann VM och bärgade in ännu ett långtidsspel på mitt konto. I mina ögon är man överlägsna alla andra lag och vinnarskallen man har fått in i truppen är fantastisk. Frankrike vinnare till 2,75 liras alltså till en insats på max!