Nu finns slotmaskinen Ladies Nite hos Mr Green Casino. Ladies Nite är inte ett nytillverkat spel, men det är först nu som det har anlänt till Mr Green i och med Mr Greens nya samarbete med speltillverkaren Microgaming.

Ladies Nite är ett barbierosa spel fyllt av lättklädda män som serverar färgglada drinkar. Gillar du konceptet Ladies Night är det här rätt slot för dig.

Ladies Nite är en mycket enkel slot som inte direkt erbjuder någon fantastisk grafik eller avancerade bonusbanor. Istället är det själva temat som lockar med glitter och glamour. Bland symbolerna hittar vi cocktails, handväskor, discokula, parfym och läppstift. Dessutom finns möjlighet att få gratissnurr och varje gång du vinner något under Ladies Nite erbjuds du att spela kvitt-eller-dubbelt eller kvitt-eller-fyrdubbelt med vinsten.

Ladies Nite har fem hjul, nio spellinjer, spridningssymbol och en vildsymbol som dessutom är multiplikatorsymbol. Discokulan är vild och fungerar även som multiplikator genom att dubbla vinster när den fungerar som vild. I kombinationer där discokulan krävs som vanlig symbol fungerar den däremot inte som multiplikator, något som är lite tråkigt och drar ned slutbetyget för en annars mycket charmig slot. Discokulan kan ersätta alla symboler utom den servitören som är spridningssymbol.

Om du får två servitörer någonstans på skärmen har du vunnit pengar, och om du får tre servitörer eller fler erhåller du 15 gratissnurr. Det går att trigga nya gratissnurr under gratissnurren vilket kan göra det mycket lönsamt.

Klicka dig över till Mr Green och pröva Ladies nite. Om du inte redan har ett konto så får du 100% matchningsbonus upp till 1000 kr om du registrerar dig genom denna länk.