Ladbrokes odds mobilSpelbolaget Ladbrokes är ingen nykomling när det gäller att erbjuda spel på odds i mobilen, men nu under tidig höst har man vässat sina produkter för mobilspel ganska så rejält. Grafiken är uppdaterad, gränssnittet likaså. Dessutom laddar applikationerna snabbare än tidigare. Om du vill ha ett stort utbud av odds i mobilen/surfplattan och vill att ditt spelande på mobila enheter ska vara så okomplicerat som möjligt gör du klokt i att spana in Ladbrokes nyheter.

Ladbrokes erbjuder idag mobilappar för både odds och produkten Exchange. Båda apparna laddas direkt i webbläsaren så det är alltså inga regelrätta appar i form av små program det handlar om. Båda produkterna fungerar både på iOS (iPhone och iPad) och på Android.

Så här fungerar oddsappen

Om du är medlem på Ladbrokes behöver du bara skriva in ett ”m” före den ordinarie adressen för att komma till Ladbrokes odds i mobilen/surfplattan. När appen har laddat klart, vilket sker nästan omedelbart, kommer du direkt till en översikt av tillgängliga liveodds. Om du vill se andra odds för dagen kan du välja alternativet ”Höjdpunkter” och om galopp är din tekopp kan du välja ”Kommande lopp”. Ovanför denna meny finner du puffar för populära odds och populära events. Om det finns något specialerbjudande finner du också en genväg till det. I skrivande stund får du till exempel ett bonusspel på 1000 kr när du blir ny medlem på Ladbrokes.

Via alternativet ”Meny” längst upp till vänster får du åtkomst till hela utbudet av odds och erbjudanden. Här har Ladbrokes verkligen stuvat om jämfört med tidigare. Via tiotalet snabblänkar kommer du rätt direkt och du hittar också snabbt till aktuella kampanjer.

Inloggningsknappen hittar du längst upp till höger. Om du inte är medlem på Ladbrokes kan du självklart bli det direkt i appen. Dessutom finns en riktigt fiffig funktion för snabbregistrering för dig som har ett PayPal-konto. Genom att fylla i önskad summa att sätta in och sedan skicka iväg betalningen via PayPal blir du automatiskt medlem på Ladbrokes och kan börja spela på bara någon minut.