poker chipsLadbrokes har ändrat sin insättningsbonus för nya spelare och det har gjorts några ändringar som är till spelarnas favör. Läs här om hur mycket bonus du kan få som ny spelare på Ladbrokes.

I månadsskiftet januari-februari har Ladbrokes gått ut med ett nytt bonuserbjudande för sin pokersajt. En klar förbättring är att Ladbrokes har utdrygat perioden som en spelare behöver för att cleara sin bonus från 45 dagar till 60 dagar. Den andra förändringen är att en ny spelares första insättning nu kommer generera en bonus på hela 250% av summan.

Det spelar ingen roll hur stor din insättning är (min. insättning är dock 50 kr), du får alltid 250% bonus. Taket för vad som mest kan betalas ut i form av bonus $1500, vilket erhålls vid en deponering på $600. Registrera dig nu och få din bonus.

Hur mycket behöver du spela?

Enligt det nya systemet får en spelare som gör en insättning på $40 en bonus på $100. För att dessa hundra dollar ska hamna på spelkontot behöver han tjäna 3200 pokerpoäng. Pokerpoäng utdelas under spel på alla bord med riktiga pengar. För varje $10 i rake på cash game bord eller $10 i avgift från turneringar intjänas 100 poäng.