Det är ett Barcelona i toppform åker till Guipúzcoa för att ställas mot Real Sociedad på El Estadio Municipal de Anoeta. Tittar man på hur La Ligatabellen ser ut, så ska Barcelona åka hem med tre enkla poäng i ryggsäcken.

Barcelona har inte vunnit på Estadio de Anoeta sedan 2007

Vanligtvis är en resa till Estadio de Anoeta och Real Sociedad ett tufft möte för vilket lag som helst. Detta är inget undantag för Barcelona som inte haft en enda seger på Estadio de Anoeta sedan 2007. ”Blaugrana”har en så pass komfortabel ligaledning att även om dem tappade poäng skulle det inte vara speciellt märkvärt. Barcelona har haft en riktigt bra start på säsongen och är obesegrade i La Ligasammanhang.  Med en målskillnad på 48-7 så talar allt för att ”Blaugrana” ska få lyfta en titel till. Barcelona har även lyckats med två väldigt intressanta värvningar hittills i januarifönstret. Bland annat den meriterade Coutinho från Liverpool och den lite mer okända mittbacken Yerri Mina från brasilianska Palmeiras. Två högintressanta tillskott i en annars mycket stabil trupp. Skadelistan är väldigt liten, bara Umtiti och Coutinho förväntas missa matchen. Och med spelare som Lionel Messi, Luis Suarez, Pique, Iniesta så skall man klara sig utan Coutinho och Umtiti. Ska man lyckas ta sin första trepoängare på Estadio de Anoeta sedan 2007 eller ska det fortsätta vara en mardrömsarena för Barcelona?

Hämta din bonus här 

”Txuri-urdinak” hemmafacit inte lika stabilt som förväntat

Real Sociedad även mer känt som ”Txuri-urdinak” bland fansen har haft en skakig säsong med väldigt mycket dalar. Real Sociedad har inte riktigt lyckats hitta den stabiliteten man annars har. På Estadio de Anoeta brukar man vara riktigt starka, men just denna säsongen har man haft oerhört svårt på just hemmaplan. Det som talar för att laget ska lyckas ta poäng mot ”Blaugrana” är att vid ett möte med topplagen har man höjt sig och gett samtliga storlag en tuff match på hemmaplan. Skadelistan ser väldigt tom ut och Carlos Martinez förväntas vara tillbaka efter ett helt år på sidlinjen efter en ligamentskada i knäet. Ska man lyckas hitta sin starka hemmaform och ta välbehövliga poäng mot storfavoriten Barcelona?

Spela på matchen hos Bethard

Hos Bethard hittar du förutom oddsspel även ett grymt utbud på spel så som casino och ”virtual sports”. Här finns verkligen spel på allt mellan himmel och jord, allt för att du som kund ska bli tillfredsstäld. Bli medlem idag och ta del av en grym välkomstbonus!

 BETHARD