Bet365

Två matcher har vi att se fram emot under onsdagskvällen i den engelska Ligacupen. Det är kvartsfinalerna mellan Arsenal – Southampton och Manchester United – West Ham United som ska spelas. Semifinaler på anrika Wembley är det som ligger i potten och vi kan räkna med heltaggade lag när det nu börjar dra ihop sig i turneringen!

 

Arsenal – Southampton | Avspark 20.45

Efter tre raka kryss, alla tävlingar inräknade så kunde tillslut Arséne Wenger och hans Arsenal plocka en välbehövlig seger i helgens omgång. Bournemouth stod för motståndet när man vann med 3–1 hemma på Emirates Stadium. Den så viktiga Alexis Sanchez stod för två mål, chilenaren har spelat i stort sett varje match denna säsong och kommer mest troligt att ställas över i kvällens match. En del nya ansikten kommer med största sannolikhet att ges chansen med tanke på det tuffa matchandet som väntar.

Southampton parkerar för tillfället på en stabil 10:e-plats i Premier League samtidigt som man gör klart godkänt ifrån sig i Europa League. Senast kommer man ifrån en övertygande hemmaseger mot Everton med 1–0, en match där man tog ledningen redan i den första minuten. Hur man prioriterar Ligacupen återstår att se men klart är att man satt sig i ett tillräckligt bra läge i ligan för att kunna satsa på Ligacupen.

Arsenal får gälla som favoriter i kvällens match även om det inte på något sätt kommer att bli en enkel uppgift för London-laget. När lagen möttes på Emirates Stadium för knappa tre månader sedan så vann Arsenal med 2–1, samma resultat ikväll kanske. Klockan 20.45 är det avspark!