wsop_kingsFunderar du på att ta chansen att vara med i årets World Series of Poker har du här förutsättningarna. Vi listar 3 vägar till Las Vegas och WSOP 2014. Kvalet består som vanligt mestadels av satelliter där du kan vinna ett livepaket komplett med resa tur och retur, hotell samt en plats i ett WSOP-event.

888poker – satelliter till WSOP Main Event från 1 cent

T.o.m. den 6 juni pågår kvalet på 888poker där du kan vinna en plats i World Series of Poker som spelas i Las Vegas denna sommar. Det speciella med kvalet på 888poker är att det är platser till det mest prestigefyllda eventet, WSOP Main Event, som står på spel. I år kommer prispotten innehålla hela $10 000 och mediebevakning där TV-sändningar ingår kommer kringgärda turneringen.

Spelaspel.se har redan publicerat en artikel om detta kval där du kan börja vägen mot Las Vegas för bara en cent.

RedKings – kval till WSOP 2104

RedKings kör satelliter till Event 51 och du kan vinna deras livepaket genom att spela satelliter där det alltid finns minst ett paket i varje turnering. Inköp till satelliterna är $212 och dessa spelas tisdagar, torsdagar och söndagar t.o.m den 3 juni.

Livepaketet:

  • Du vinner en plats i Side Event 51 som pågår 26-29 juni värde $1500
  • Du bor på The Cosmopolitan of Las Vegas 24 juni-1 juli (inkl. frukost och Internet)
  • Resekostnader och fickpengar ingår till sammanlagt värde $1240

Betsson – Riskfritt Vegas 2014

Betsson utlyser en kampanj med löftet att du kan garantera dig en vinst i Las Vegas denna sommar. Betsson har nämligen en garanti som innebär att vinner du en plats i ett WSOP via dem, fast sedan inte når en prisplats kommer du få tillbaka hela inköpet. Betsson gör en stor sak av detta, men värt att känna till är att det endast är de första 25 som vinner ett Vegas-paket som innefattas av denna garanti.

Det finns en kvalstruktur med 5 nivåer i Betssons WSOP-kval. Den första nivån består av freerolls och sedan ökar inköpen för varje nivå. När du nått den högsta nivån – du kan också köpa i dig till denna direkt för $1000 – kommer du spela om 25 Vegas-paket värda €2500 styck.

I livepaketen du kan vinna på Betsson ingår detta:

  • Inköp till $1000-eventet på Rio Casino den 29 juni 2014
  • Du bor 8 nätter på The Palazzo Hotel i Las Vegas
  • Du får $1000 i pengar till resa och övriga utgifter

Observera att det finns en åldersgräns för att få delta i World Series of Poker och denna är 21 år.