logoDet pågår just nu ett online-kval till WSOP och många har redan vunnit sin livs resa till Las Vegas med tillhörande inköp till Main Event i årets World Series of Poker.

Chansen att vinna en plats i WSOP genom att spela en satellit online finns fortfarande och Winner är ett pokerrum där du kan säkra din plats till världens största pokerturnering. På söndagar och onsdagar till och med den 13 juni kan du spela om kompletta livepaket till WSOP – de är värda €13 500 styck och innehåller resa, boende, inköp till Main Event samt fickpengar.

Startiden är 21:30 och du hittar dem i Winner Poker lobbyn med turneringsnamnet WSOP ME. Inköp är $525 och det finns garanterat ett prispaket i dessa turneringar. Du kan också kvala till WSOP ME och vinna en plats till dessa supersatelliter för så lite som $0,96.

Fram tills den 10 juni kan du även vinna en plats till två events i WSOP! Detta prispaket är värt hela $24 000 och svårighetsgraden är därefter … Tror du dig kunna vinna 6 stycken Executive Jackpot Sit ’N’ Gos (miniturneringar) i rad har du en fantastisk resa till Las Vegas framför dig.