UKIPTFull T ilt Poker Galway Festival kör igång den 27 juli, men Main Event startar inte förrän den 8 augusti så än finns tid att vinna resepaket dit hos Full Tilt på nätet.

Resepaketen hos Full Tilt Poker innehåller inköp till UK & Ireland Poker Tour (UKIPT) Galway Main Event, boende på hotell och rese- och fickpengar. Dessutom får du möjlighet att åka med Full Tilts VIP-buss i Galway, som kommer att frakta pokerspelare mellan Galway Races på Ballybrit Racecourse (där pokerfestivalen hålls) och Caesars Palace Casino i närliggande Salthill. VIP-bussen är perfekt för pokerspelare – den är nämligen utrustad med ordentliga pokerbord.

Alla som kvalar till UKIPT Galway Main Event via Full Tilt Poker deltar dessutom i följande kampanjer:

  • Den av kvalarna som klarar sig kvar längst i UKIPT Galway Main Event kommer att få resepaket (inklusive inköp till Main Event) till alla kvarvarande anhalter under säsong fyra av UKIPT.
  • Om någon av kvalarna vinner UKIPT Galway Main Event får denne en specialgjord avatar att stoltsera med hos Full Tilt Poker på nätet.
  • Om en kvalare åker ut på pengabubblan i UKIPT Galway Main Event kommer Full Tilt att trösta med en biljett till $635 FTOPS XXIII Main Event.
  • Alla kvalare som åker ut innan pengarna i UKIPT Galway Main Event kommer att bli inbjudna till en $10 000 Second Barrel Freeroll som spelas på nätet den 18 augusti.

Under Galway Poker Festival kommer Full Tilt dessutom att ordna olika aktiviteter där man kan vinna biljetter till $635 FTOPS XXIII Main Event.

Det börjar brinna i knutarna för den som vill hinna kvala till Galway via Full Tilt Poker, så gör ett besök redan idag för att ta en titt på satellitschemat. UKIPT Galway Main Event har en garantipott på €1 miljon, så det kommer definitivt att finnas en hel del pengar att slåss om på den gröna ön.