Krysset ComeonDet är flera spelbolag på nätet som har lanserat spelformer som har likheter med Svenska Spels klassiker Stryktipset. Mest känd är kanske Betssons spelform EttKryssTvå. Den här veckan lanserar ComeOn en egen variant, Krysset.

Den första omgången av Krysset omfattar alla matcher i helgens (lördag-måndag) omgång av Premier League. Hur kupongerna kommer att se ut när alla de större europeiska ligorna är igång är oklart i dagsläget.

Så här spelar du på Krysset

Det är lika enkelt att spela på Krysset som på andra liknande spel. Viktigt att notera är att det inte kostar någonting att lämna in en kupong, men för att du ska kunna ta del av prispengarna måste du placera ett spel med en insats på minst 10 kr till ett odds på minst 1.80 (singlar eller kombinationsspel). För den här veckan gäller att det kvalificerande spelet måste placeras på helgens matcher i Premier League.

Kupongen består av tio matcher. Du ska välja slutresultat i var och en av matcherna (1X2). Till din hjälp har du totalt tre halvgarderingar. Du måste använda alla dessa. Nästa steg är att fylla i den e-postadress du har registrerad hos ComeOn. Kika gärna på dina sidor om du är osäker på adressen. Den måste nämligen matcha! Se sedan över din kupong och skicka in den.

50 000 kr i potten varje vecka

Det är utdelning på 10, 9 respektive 8 rätt och för varje antal rätt finns en förutbestämd prispott som delas mellan spelarna.
10 rätt = 25 000 kr (delas lika mellan alla med 10 rätt)
9 rätt = 15 000 kr (delas lika mellan alla med 10 respektive 9 rätt)
8 rätt = 10 000 kr (delas lika mellan alla med 10, 9 respektive 8 rätt)

Veckans omgång av Krysset ser ut enligt följande:
1. Man United – Swansea
2. West Ham – Tottenham
3. West Bromwich – Sunderland
4. Leicester – Everton
5. Stoke – Aston Villa
6. QPR – Hull
7. Arsenal – Crystal Palace
8. Liverpool – Southampton
9. Newcastle – Manchester City
10. Burnley – Chelsea