mobilbetVM-kvalet rullar vidare och under kvällen har vi inte mindre än nio stycken matcher att se fram emot. Ett möte som sticker ut är det mellan Kroatien och Turkiet då det brukar bli riktigt heta tillställningar när dessa två nationer ställs mot varandra. Mobilbet är sidan som erbjuder spel på samtliga VM-kvalmatcher till odds som du inte hittar någon annanstans. In och hitta dina spel för kvällen redan nu!

 

Spel inför tomma läktare

EM i Frankrike var på många sätt en fotbollsfest där folk ifrån hela Europa slöt upp under en månads tid. Det fanns dock tråkigheter vid sidan av planen, till exempel när en del utav de Kroatiska supportrarna valde att kasta in pyroteknik på planen mitt under pågående match i protest mot sitt egna förbund. Straffet för detta blev att spela två stycken hemmamatcher inför tomma läktare där kvällens möte mot Turkiet blir det första.

Värt att notera i kvällens match är att Luka Modric gör sin första match som lagkapten för det Kroatiska landslaget. Darijo Srna som tidigare hade äran att bära bindeln har tackat för sig i landslaget och lämnar nu över ansvaret till den spelskickliga mittfältaren till vardags i Real Madrid.

Kroatien är på pappret ett bättre lag än Turkiet och ska i sju fall av tio vinna matchen. Tre poäng ikväll och Kroaterna får precis den start man önskade sig i VM-kvalet. Turkiet å sin sida kommer att göra allt för att ta revansch ifrån den svaga insatsen man stod för i EM när man åkte ut redan i gruppspelet. Se till att sitta bänkad klockan 20.45, det här en match du inte vill missa!