trissSverige har fått ytterligare en Triss-miljonär, i form av 68-åriga Kristina Karlsson från Helsingborg som kommer att få 10 000 kronor från Svenska Spel varje månad under de kommande 10 åren. Totalt blir det ett tillskott på 1,2 miljoner kronor till Kristina Karlssons hushållskassa.

”Nu blir det ännu fler blommor till trädgården,” var Kristinas kommentar efter att hon skrapat fram vinsten i tevestudion.

Trisslotten som tog Kristna hela vägen till tevestudion var inköpt på Netto i Helsingborg, men Kristina trodde först att hon bara skrapat fram en vanlig vinst.

”Vi såg inte att det var tre klöversymboler på lotten. Maken gick in i butiken för att byta till en ny lott, och jag väntade kvar i bilen. Och där satt jag och tyckte att det tog en faslig tid”, berättar hon i en intervju med Svenska Spel.

Anledningen till att maken tog så lång tid på sig var att spelombudet i butiken hade uppmärksammat klövervinsten och enligt rutinerna ringt till Svenska Spel för att få vinsten bekräftad.

Ett Stockholmsbesök bokades in för Kristina och maken Bernt, som även tog med sig barn och barnbarn till huvudstaden.

”Jag träffar våra två barnbarn så ofta jag kan, så det var kul att dom också kunde vara med,” säger Kristina.

Trisslotter från Svenska Spel kan du köpa både hos spelombuden runt om i Sverige och på Svenska Spels sajt på internet. Det går till och med att skrapa trisslotter direkt i mobilen. Din vinstchans påverkas inte av vilken metod du väljer.

Vinn extra stort på Triss just nu

Just nu säljer Svenska Spel under en begränsad period speciella Trisslotter där du kan vinna upp till 5 miljoner direkt på skrapet. Dessutom har du chans att vinna upp till 30 miljoner i klövervinst.

Om du skrapar fram tre klöversymboler på lotten får du skrapa Triss i direktsänd teve och är garanterad att vinna minst 10 000 kronor per månad i mint 10 år. Högsta möjliga klövervinst är 100 000 kronor i månaden i 25 år, vilket innebär totalt 30 miljoner kronor!

De särskilda Trisslotterna kostar 40 kronor styck. Mer information hittar du hos Svenska Spel på nätet.