Winner Sjunde himlenSjunde himlen är ett begrepp som förknippas framför allt med kärlek, men det borde väl kunna användas för alla himlastormande känslor, och att vinna stort på odds är väl himlastormande om något? Winner har i varje fall valt att kalla en av sina specialerbjudanden för befintliga spelare för Sjunde himlen. Med detta erbjudande betalar Winner ut extra vinster om du lyckas sätta en kupong med sju matcher.

Få 25% på dina vinster på 7 rätt

Erbjudandet är mycket okomplicerat. Det du ska göra är att spela kuponger med exakt sju oddsval i en kombination (en sjuling, eller vad det kan heta). Du bör notera att oddsvalen bara får kombineras en gång på kupongen. Systemspel är alltså inte tillåtna. Oddsvalen måste vara av typen 1×2 på fotboll, men det finns ingen minsta gräns vad gäller oddsets storlek.

Om din kupong sitter, får du 25% extra som en bonus i form av ett gratisspel. Om du till exempel vinner 1000 kr på din kupong får du alltså ett gratisspel på 250 kr. Detta gratisspel kan du använda på valfritt odds på fotboll. Maximal bonusutbetalning är 200 euro.