Englands två mest framgångsrika klubbar genom tiderna drabbar samman på Anfield idag. Fans från hela världen knappar in matchen som är andra matchen denna Premier League-omgång – efter matchen mellan Leicester City och West Bromwich Albion under gårdagskvällen.

Sedan den nya formen av Premier League tog fart, år 1992, har lagen mötts 50 gånger. United har vunnit 27 matcher, Liverpool 13 medan 10 har slutat oavgjort. Man United har alltså vunnit nästan dubbelt så många möten som Liverpool de senaste 50 matcherna.

Oviss match

Statistik i all ära men dagens möte känns ovissare än på länge. Fjolårets matcher slutade båda med kryss. 0-0 i en sömnig drabbning på Anfield och på Old Trafford blev det 1-1 efter att Zlatan Ibrahimovic kvitterat i slutet av matchen.

Hämta Bonus

I år är United det laget som imponerat mest av de två ärkerivalerna. Laget ligger på andra plats i ligan efter sju spelade omgångar endast bakom ettan och lokalrivalen Manchester City på målskillnad. Med 6 vinster, 1 oavgjord och 21-2 i målskillnad har Mourinho fått den starten som krävs ifall United ska vara med och slåss om ligatiteln.

Betta på Premier League hos Bet365

Liverpool i sin tur har haft det lite tuffare. Att ha sex lag framför sig efter sju omgångar är nog inget fansen på Anfield hade drömt om. Trots att så kort tid har gått är laget redan sju poäng bakom ledarduon.

Om du vill spela på dagens heta match eller andra matcher i Premier League kan vi verkligen rekommendera dig att betta hos Bet365. Världens största bettingföretag ligger alltid bra till hands när det är dags för betting på fotboll. Ta del av marknadens kanske bästa spelutbud och gör som Micke P – spela hos Bet365. För dig som inte är medlem hos Bet365 kan du ta emot en riktigt fet välkomstbonus på 100% upp till 500 kr. Besök spelbolaget idag för en riktigt bra spelupplevelse.
bet365