viksprintMalmö FF och IFK Norrköping fortsätter att ånga på i toppen av Allsvenskan och efter de båda lagens segrar i helgen så har man skaffat sig ett försprång på de jagande lagen. IFK Göteborg har chans att haka redan ikväll då man gästar Djurgården på Tele 2 Arena, en klassikermatch med många heta känslor. Spela på matchen hos Viks sportsbook och ta del av oslagbara odds, just nu över 2 gånger pengarna på seger för Göteborgslaget!

Djurgården med ny tränare

Senaste förlusten, 1-2 mot Kalmar var droppen för Djurgården. Pelle Olsson fick efter matchen tacka för sig och kliva av jobbet som tränare, in kom istället Mark Dempsey. Ska vi få se effekt av det bytet redan ikväll eller är krisen djupare än så i Allsvenskans just nu formsvagaste lag? Det är ingen enkel uppgift man ställs inför på måndagskvällen när ett välspelande IFK Göteborg kommer på besök. Djurgården måste få ordning på försvaret först och främst för att sedan vara effektiva när lägena ges framåt.

IFK Göteborg kommer senast ifrån en lyckad Europacupmatch emot HJK Helsinki där man vann med 2-0 vilket gav göteborgarna vidare avancemang i Europa League. Man ligger för tillfället 9 poäng efter Malmö FF i toppen men kan vid seger ikväll krympa det avståndet till 6 poäng. Mot ett Djurgården i kris så ska man ha en god chans att vinna trots tränarbytet hos hemmalaget. Oddsen pekar på en jämn match med IFK Göteborg som knappa favoriter, 2.40 på bortaseger känns på förhand som ett bra spel.

Djurgården                         2.73

Oavgjort                              3.20

IFK Göteborg                     2.40