Vinn free spins och kontanter hos BetHardPå söndag är det dags för alla hjärtans dag, kärlekens dag och något som är synonymt med det är maskerader. Därför bjuder BetHard in dig till maskeradbal där du kan få free spins samt att vinna kontantpriser. Ta på dig din bästa utstyrsel och följ med på en riktigt härlig karnevalhelg hos BetHard!

Få upp till 100 free spins idag hos BetHard

BetHard startar karneval på alla bästa sätt genom att erbjuda dig att få upp till 100 free spins på Play N’ GO videosloten Royal Masquerade. Temat på denna mytomspunna slot är en festival i Venedig, minst sagt ett unikt tema för att en spelautomat. Att Play N GO har valt Venedig som plats är inget märkligt med tanke på att Venedig är ”huvudstaden” åt maskfestivaler.

Du får din free spins genom att göra en insättning. Gör du en insättning på €20 får du 25 free spins och gör du en insättning på €60 får du 100 free spins.

Ta del av €1 000 och 1 500 free spins i en utlottning

Förutom att du kan hämta free spins hos BetHard idag erbjuds du även att vara med i ett lotteri där du kan vinna en del av €1000 och 1 500 freespins. Du får dina lotter genom att spela på Royal Masquerade. För varje €10 du spelar för får du en lott. Ju fler lotter du har ju större chans har du att vinna. Du kan samla på dig lotter enda fram till 14 februari. Totalt kommer 50 spelare att belönas i lotteriet och en vinnare dras den 15 februari.