hjulPokerStars slår på stort igen och du som spelare har flera intressanta erbjudanden att ta del av. Eller vad sägs om $30 gratis, multiplicerade SNG-vinster och en specialturnering med $1 miljon i potten?

Räkna med extra hög trafik den andra halvan av april på PokerStars då flera attraktiva kampanjer samkörs. Bakgrunden är att PokerStars nu närmars sig turnering nummer 900 miljoner och därav all festivitas.

$500K Golden Sit & Go’s

Spelar du sit & go är det dags att byta pokerrum de närmaste veckorna – om du inte har ett konto på PokerStars redan. Just nu pågår nämligen $5000 Milestone Golden Sit & Go Giweaway med $500 000 i extra priser. När du spelar Sit & gos och finns det 4 olika scenarior som kan sätta guldkant på turneringen:

1. Oavsett hur det går vinner du minst tillbaka ditt Sit & go-inköp.
2. Du vinner 2x ditt inköp då prispotten tripplas.
3. Du vinner 5x ditt inköp då prispotten sexdubblas.
4. Det är en milestone-turnering och du vinner 10x eller 20x vinstsumman.

Om du till exempel köper in dig i en turnering för $10 kan du om du har tur vinna ett par hundra dollar! Kampanjen har redan börjat och pågår tills summan på $500 000 är förbrukad.

$1m GTD Tourney

Den 27 april anordnar PokerStars en specialturnering som då äger rum som den 900 miljonte i pokerrummets historia. $1 miljon plus $100 000 i adderade turneringsbiljetter ligger i potten. Det kostar $109 att delta.

Daily Big, Bigger, Biggest

De stora söndagsturneringarna boostas under perioden 21-27 april och totalt finns det $2 miljoner extra att spela om utan att anmälningskostnaderna höjs. På hemsidan finns ett schema där du kan se exakt vilka turneringar som påverkas av detta.

FREE $30

Sist men inte minst finns det en mycket attraktiv deal för dig som ännu inte har ett konto på PokerStars. T.o.m. den 20 april kan du få $30 extra till pokerkontot om du gör en insättning på PokerStars för första gången.

Du får $20 i rena pengar och sedan får du dessutom 7 Sit & go-biljetter à $1,50 (egentligen får du m.a.o. $30,50). Observera att du endast får detta om du använder koden FREE20.