hjulPokerStars firar stort i november med sin The Billionth Tournament Carnival i samband med att en miljard turneringar har spelats på PokerStars.

Världens största pokerrum når ännu en milstolpe då turneringen nummer 1 miljard spelas i november. Det hela innebär mängder av extra möjligheter för spelare att vinna pengar på poker i form av $3 miljoner i ökade prissummor. Pengarna är fördelade på turneringar och även Sit & gos under perioden 17-30 november.

Turnering nummer 1 miljard

Den stora höjdpunkten är förstås turneringen 1 miljard. Missa inte denna historiska onlineturnering som spelas kl. 13:00 söndagen den 30 november med minst $2 miljoner i prispengar. Inköpet är $109, men det finns även kvalturneringar för $1.

Missa heller inte Milstone Golden Sit & Go Giveaway som startar idag, den 17 november. Det finns $500 000 extra skäl att spela – har du tur kommer prissumman du vinner i en Sit & go multipliceras med 6. Dessutom finns det Milestone-priser som delas ut fem gånger och då kan du vinna 10 gånger det normala samt den femte gången kan du vinna 20 gånger det normala.

Förutom allt detta ökar PokerStars garantierna i sina Daily Bigs under perioden 24-30 november och det handlar som mest om 3 gånger större priser än normalt.